برتری پروبیوتیک‌های زیموخانه نسبت به پروبیوتیک‌های لبنی و قرص‌های پروبیوتیک چیست؟

در فراورده‌های لبنی به علت پاستور کردن محصولات کلیه باکتری‌های مفید و غیر مفید از بین میروند، سپس سویه‌های پروبیوتیک به محصول تزریق می‌شوند، به همین دلیل تنوع پروبیوتیک‌ها بسیار کمتر از سبزیجات و نوشیدنی‌های پروبیوتیک می‌باشد، همین نقیصه درمورد قرص‌های پروبیوتیک نیز وجود دارد.در تولید  محصولات زیموخانه  از روش تخمیر وحشی استفاده می‌شود که باعث می‌گردد انواع بسیار زیادی از باکتری‌های پروبیوتیک موجود در آن‌ها حفظ و تکثیر شوند.