PNo.: 5
Date:1402-Azar-9
Subject:Cashew بادام هندی
Commercial name: پنیر وگان بر پایه بادام هندی
تاریخچه
بادام هندی برای اولین بار در سال 1558 میلادی توسط اروپائیان در برزیل کشف شد. اروپائیان در ابتدا استفاده از آن را نمی دانستند تا اینکه قبیله ای محلی به نام Tupi-indain روش مصرف را به آن ها آموزش دادند. پرتغالی ها نیز اولین ملتی بودند که آن را فرآوری کردند. کشف خواص درمانی و مزایای استفاده از این دانه گیاهی زمانی اتفاق افتاد که این ماده غذایی به هندوستان رسید. طبیبان هندی از این دانه گیاهی در درمان بیماران خود استفاده نمودند.
حقایق خوراکی
کالری: ۱۵۷ پروتئین: ۵گرم چربی: ۱۲ گرم کربوهیدرات: ۹ گرم
فیبر: ۱ گرم منیزیم: ۲۰ درصد نیاز روزانه زینک:۱۵ درصد نیاز روزانه
آهن: ۱۱ درصد نیاز روزانه تیامین: ۱۰درصد نیاز روزانه
ویتامین K: هشت درصد نیاز روزانه ویتامین B6: هفت درصد نیاز روزانه
مس: ۶۹درصد نیاز روزانه
-
چربی موجود در بادام هندی از نوع چربی غیر اشباع می باشد.
-
میزان پروتئین موجود در بادام هندی، برابر با میزان پروتئین موجود در گوشت پخته شده در همان مقادیر است( یعنی میزان پروتئین موجود در ۱۰۰ گرم بادام هندی برابر است با میزان پروتئین در ۱۰۰ گرم گوشت پخته شده).
-
مس موجود در بادام هندی برای سلامت مغز و سیستم ایمنی بسیار مفید است.