خمیر ترش پنج سالهی زیمو، یک نوع مخمر دست ساز و خانگی است که از ازل برای پخت نان به کار میرفته و کمکم خمیرمایههای صنعتی جای آن را گرفتهاند. خمیرترش یک بار برای همیشه درست میشود و مثل یک موجود زنده تا همیشه با شما میماند. به شرط آنکه تغذیه شود.
از خمیر ترش میتوان برای گرفتن نفخ حبوبات، پختن انواع نان، کوکی، کیک و شیرینی استفاده کرد. باکتریهای موجود در خمیرترش، باعث میشوند تا فولیک اسید و مینرالهایی که در بدن ما قابل جذب نیستد، جذب شوند. درواقع با مصرف محصولاتی که با خمیرترش درست میشوند انواع مینرالها و آهن را به بدن میرسانیم.
تغذیهی خمیرترش با آرد و آب انجام میشود. آب تصفیه شده و آردی که ما استفاده کردهایم، آرد 21 درصد فانتزی است که گلوتن بالایی دارد. باکتریهای موجود در خمیرترش برای رشد و رنده ماندن، نیاز به گلوتن دارند. خمیرترش برای نگهداری باید در یخچال باشد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.