روش مصرف محصولات تخمیری پروبیوتیک
روش مصرف محصولات پروبیوتیک، به صورت روزانه است و نکتهی بسیار مهم در استفادهی پروبیوتیکها است، نظم و تداوم در مصرف آنها است. بعضی از باکتریهای پروبیوتیک، هنگام رسیدن به معده، در محیط اسیدی معده میمیرند و لاشهی آنها، به رودهها میرسد. اما همین لاشههای باکتریها، دارای ویتامینهای C ، B، K هستند. همچنین همین لاشهها، خود غذای باکتریهای زندهی روده میشوند و در رشد و تکثیر باکتریهای روده کمک کنندهاند. این باکتریهای مرده، پست بیوتیک نام دارند. اما تاثیر پروبیوتیکها و پست بیوتیکها، یک شبه اتفاق نمیافتد. اثر تجمعی این باکتریها در رودهها تاثیرگذار هستند و این اثر جمعی، تنها در استفادهی مداوم و منظم روزانه اتفاق میافتد.
روش مصرف سبزیجات تخمیری
اگر تا به حال پروبیوتیک مصرف نکردهاید، بهتر است با یک قاشق غذاخوری کنار وعدههای ناهار و شام، مصرف سبزیجات تخمیری پروبیوتیک زیمو را شروع کنید و کم کم مصرف را زیاد کرده ، تا یک پیاله همراه هر وعده(ناهار و شام) افزایش دهید.
روش مصرف نوشیدنیهای تخمیری
کامبوجا
نصف لیوان تا یک لیوان در هرساعتی از شبانه روز در شروع مصرف .پس از اینکه بدن شما به ورود باکتری های مفید در حجم زیاد عادت کرد میتوانید به مقدار بیشتر نیز از نوشیدنی ها استفاده نمایید.
کفیرآب
نصف لیوان تا یک لیوان در هرساعتی از شبانه روز در شروع مصرف .پس از اینکه بدن شما به ورود باکتری های مفید در حجم زیاد عادت کرد میتوانید به مقدار بیشتر نیز از نوشیدنی ها استفاده نمایید.
شات ایمنی
حداقل 5 تا 10 سی سی در روز.حداکثر 100 سی سی در روز.
روش نگهداری محصولات تخمیری پروبیوتیک
محصولات تخمیری پروبیوتیک، دارای باکتریهای خوب زنده هستند که در دمای محیط، به رشد و تکثیر خود ادامه میدهند. این محصولات، بیرون از یخچال فاسد نمیشوند اما به دلیل رشد و نمو باکتریها، طعم آنها عوض خواهد شد. به همین دلیل بهتر است نوشیدنیها و سبزیجات پروبیوتیک را در یخچال نگهداری کنید.
نوشیدنیهای پروبیوتیک
نوشیدنیها تا یک ماه در یخچال قابل نگهداری هستند. بعد از آن، طعم آنها ترش تر میشود.
پنیر پروبیوتیک
تا دوهفته در یخچال،اگر تمایل دارید برای مدت بیشتری این محصول را نگهداری کنید میتوانید تا شش ماه در فریزر قراردهید
سبزیجات تخمیری
کلم ترش ساده، کلم ترش زردچوبه، کیمچی تند سحر و کیمچی سفید باهار 6 ماه در یخچال قابل نگهداری هستند.
کیمچی سبز پژمان، کیمچی پیازچه آوا، کیمچی زن، لوبیا سبز تحمیری، خیارشور تخمیری، پیاز قرمز تخمیری و سیب زمینی ترشی مهشاد، 4 ماه در بخچال قابل نگهداری هستند.
سرکه سیب
تا ده سال در دمای اتاق.