۲۱ آبان پروبیوتیک تخمیر آبان 21, 1402 توسط مسعود 0 دیدگاه تخمیر Fermentation واژه fermentation در فارسی به تخمیر ترجمه شده است . این واژه از لغتی لاتین...ادامه مطلب
۲۱ آبان پروبیوتیک, تناسب اندام و تغذیه, سبزیجات تخمیری, سبک زندگی, مراقبت و سلامتی همه چیز درباره پروبیوتیک ها و میکربیوم آبان 21, 1402 توسط مسعود 0 دیدگاه پروبیوتیک چیست؟ میکروبیوتا چیست؟ فلور نرمال بدن چیست؟ محصولات پروبیوتیکی چگونه و چه قسمتی از بدن را ...ادامه مطلب
۱۲ مرداد سبزیجات تخمیری کیمچی چیست؟ مهر 3, 1402 توسط زیمو 3 دیدگاه کیمچی یک چاشنی کرهای است که از تخمیر لاکتیکی سبزیجات مختلف با آب و نمک به دست میآید. در واقع کره...ادامه مطلب
۰۸ بهمن پروبیوتیک خواص و عوارض سرکه سیب شهریور 17, 1402 توسط rooyeshadmin 4 دیدگاه سرکه سیب سرکه سیب تخمیری زیموخانه، از تخمیر سیب در آب فیلتر شده در طول پنج تا هفت ماه به دست میآید...ادامه مطلب