بررسی علمی خمیر ترش
خمیر ترش
خمیر ترش قدیمی ترین نوع خمیر و نانی است که حدود 2000 سال قبل از میلاد در مصر آغاز شده است....
بررسی علمی پنیر پروبیوتیک
PNo.: 5
Date:1402-Azar-9
Subject:Cashew بادام هندی
Commercial name: پنیر وگان بر پایه باد...
بررسی علمی خواص سیر سیاه
تاریخچه سیر سیاه
سیر سیاه در آسیای شرقی از قرون گذشته برای خواص درمانی مورد استفاده قرار میگرفت...
بررسی علمی جلبک اسپیرولینا
اسپیرولینا یک نوع از سیانوباکتر هاست که به عنوان جلبک سبز آبی شناخته می شود.
حقایق خوراکی
تاریخ...
معرفی علمی سیب زمینی ترشی تخمیری مهشاد
معرفی علمی سیب زمینی ترش تخمیری - مهشاد
عمده تمرکز در این نوشته بر سیب زمینی ترش است. به سایر م...
خواص پروبیوتیک ها برای بیماران دیابتی
دیابت چیست؟
دیابت نوعی بیماری متابولیک است در آن بدن در کنترل قند خون ناتوان است....
تخمیر
تخمیر Fermentation
واژه fermentation در فارسی به تخمیر ترجمه شده است . این واژه از لغتی لاتین...
همه چیز درباره پروبیوتیک ها و میکربیوم
پروبیوتیک چیست؟ میکروبیوتا چیست؟ فلور نرمال بدن چیست؟ محصولات پروبیوتیکی چگونه و چه قسمتی از بدن را ...
کیمچی چیست؟
کیمچی یک چاشنی کرهای است که از تخمیر لاکتیکی سبزیجات مختلف با آب و نمک به دست میآید. در واقع کرها...