خواص کیمچی
فرآیند تخمیر، باعث افزایش ویتامینهای موجود در سبزیجات تازه، مانند فولات، B12 ، B2، ویتامین K و … میشود. همچنین لاکتوباسیلوسهای موجود در سطح سبزیجات، حین فرآیند تخمیر، علاوهبر تولید اسیداستیک، باعث رشد و تکثیر باکتریهای پروبیوتیک میشوند. کیمچی علاوهبر مقادیر بسیار زیاد پروبیوتیک، دارای مقادیر زیادی ویتامین K2 است. این ویتامین نقش بسیار مهمی در حمل کلسیم از خون به داخل استخوان دارد که باعث جلوگیری از گرفتگی عروق و سکتههای قلبی و پوکی استخوان میشود. همچنین کیمچی حاوی فیبر و باکتریهای لاکتیک اسید است که روی سیستم ایمنی، سندرم متابولیک، سرطانها، رادیکالهای آزاد و بیماریهای قلبی و روند پیری تاثیر میگذارد.
کیمچی زیموخانه
همهی محصولات زیموخانه، وگان هستند. در کیمچی کرهای، از سس ماهی استفاده میشود اما در کیمچیهای زیموخانه، از جلبک نُری که یک سوپرفود فوقالعاده است، استفاده میشود که طعم دریایی ملایمتری نسبت به سس ماهی داشته و همچنین دارای مقادیر وسیعی ویتامین و مینرالهای مختلف مثل ویتامین B12 و امگا3 است. ما در زیموخانه، پنج نوع کیمچی ساختهایم که دو نوع آن بدون فلفل است تا کسانیکه به هر دلیلی منع مصرف فلفل دارند، بتوانند از طعم جذاب و خواص بسیار زیاد کیمچیهای زیمو، استفاده کنند. کیمچی سبز پژمان زیمو و کیمچی سفید باهار زیمو، کاملا بدون فلفل بوده و برای این افراد مناسب اند. کیمچی سبز پژمان، علاوه بر جلبک نُری، جلبک اسپیرولینا نیز دارد. به همین علت سرشار از امگا3 است.
این همون شور کلم خودمونه؟
خیر کاملن متفاوته
عالیه 👌