گلهای رز با شکر و آب تصفیهشده دمآوری میشوند و سپس در همنشینی با کامبوجای مادر به مدت هفت تا ده روز فرآیند تخمیر را طی میکنند.مخمرها و باکتریهای موجود در کامبوجای مادر شکر را مصرف میکنند و تکثیر میشوند. در ادامه با وانیل طبیعیای که از ماداگاسکار به دست ما رسیده معطر خواهند شد. محصول نهایی برای شمارش باکتریهای مفید به آزمایشگاه سپرده میشود و در نهایت به دست شما میرسد. آنچه شما تجربه میکنید حاصل یک احساس هنرمندانه و یک نوشیدنی دستساز است که هم سرشار از باکتریهای پروبیوتیک مفید است و هم از طعمی یگانه و شگفتانگیز برخوردار است.نوشیدنی ما کمی گازدار، کمی ترش با طعم گلی–میوهای و تهمزه تلخی رز است که عطر وانیل و بافت مخملی آن روی زبان فرصت تجربهای منحصر بفرد را برای شما بوجود میآورد.
کامبوجای رز وانیل
270,000 تومان
کامبوجا رز وانیل زیموخانه
طعمی بینظیر خواصی فوق العاده
روش مصرف:نصف لیوان تا یک لیوان در هرساعتی از شبانه روز در شروع مصرف .پس از اینکه بدن شما به ورود باکتری های مفید در حجم زیاد عادت کرد میتوانید به مقدار بیشتر نیز از نوشیدنی ها استفاده نمایید.
دسته: نوشیدنی های تخمیری
برچسب: پروبیوتیک, تخمیری, کامبوجا, کامبوجا رز وانیل
توضیحات
دیدگاه ها (0)
دیدگاه ها
هیچ دیدگاهی هنوز نوشته نشده.