گلهای رز با شکر و آب تصفیهشده دمآوری میشوند و سپس در همنشینی با کامبوجای مادر به مدت هفت تا ده روز فرآیند تخمیر را طی میکنند.مخمرها و باکتریهای موجود در کامبوجای مادر شکر را مصرف میکنند و تکثیر میشوند. در ادامه با وانیل طبیعیای که از ماداگاسکار به دست ما رسیده معطر خواهند شد. محصول نهایی برای شمارش باکتریهای مفید به آزمایشگاه سپرده میشود و در نهایت به دست شما میرسد. آنچه شما تجربه میکنید حاصل یک احساس هنرمندانه و یک نوشیدنی دستساز است که هم سرشار از باکتریهای پروبیوتیک مفید است و هم از طعمی یگانه و شگفتانگیز برخوردار است.نوشیدنی ما کمی گازدار، کمی ترش با طعم گلی–میوهای و تهمزه تلخی رز است که عطر وانیل و بافت مخملی آن روی زبان فرصت تجربهای منحصر بفرد را برای شما بوجود میآورد.
کامبوجای رز وانیل
امتیاز 4.39 از 5 امتیاز 18 مشتری
(دیدگاه کاربر 18)
۳۵۰,۰۰۰ تومان
کامبوجا رز وانیل زیموخانه
طعمی بینظیر خواصی فوق العاده
روش مصرف:نصف لیوان تا یک لیوان در هرساعتی از شبانه روز در شروع مصرف .پس از اینکه بدن شما به ورود باکتری های مفید در حجم زیاد عادت کرد میتوانید به مقدار بیشتر نیز از نوشیدنی ها استفاده نمایید.
۳,۵۰۰,۰۰۰ تومان را به سبد خرید اضافه کنید و ارسال رایگان دریافت کنید!
1
افرادی که اکنون این محصول را مشاهده می کنند!
دسته: نوشیدنی های تخمیری
برچسب: پروبیوتیک, تخمیری, کامبوجا, کامبوجا رز وانیل
4.4
نمره 4.4 از 5
18 نظر
نمره 5 از 5
14
نمره 4 از 5
0
نمره 3 از 5
2
نمره 2 از 5
1
نمره 1 از 5
1
18 دیدگاه برای کامبوجای رز وانیل
پاککردن فیلترها
دیدگاه خود را بنویسید لغو پاسخ
مالک تایید شده homaghaznavi (مالک تایید شده) –
مواد اولیه بکار رفته در محصولات هیچ کجای وبسایت و بستهبندی روی محصولات نوشته نشده!
یک مشتری حق داره بدونه داخل محصولی که داره خرید میکنه دقیقا چه موادی ingredients استفاده شده!
کیفیت بطری و بستهبندی نوشیدنیها پایینه!
در این نوشیدنی متاسفانه شکر خیلی زیادی استفاده شده! متاسفانه مزه آبقند میداد!
مدیر فروشگاه مسعود –
سلام،ممنونیم از اینکه نظرات خودراباما به اشتراک گذاشتید.درصفحه این محصول اگر پایینتر بروید در بخش توضیحات،این موارد ذکر شده اند.در مورد بسته بندی تمام سعی ما براین است که محتویات نوشیدنی ها در طول مسیر ارسال به شهرهای دیگر بیرون نریزد و همواره سعی میکنیم که کارخود را بهتر کنیم.نوشیدنی ها حاوی قندی هستند که به مصرف باکتری ها میرسد،هرچه از زمان تولید دورتر شویم قند محصول کمتر شده و تبدیل به اسید استیک و اسید لاکتیک میشود.
مالک تایید شده آی تک کر (مالک تایید شده) –
مالک تایید شده فائزه قربانی (مالک تایید شده) –
مالک تایید شده مهسا مقیمی (مالک تایید شده) –
طاهره تراضی (مالک تایید شده) –
مالک تایید شده امیرمحمد احمدی (مالک تایید شده) –
مالک تایید شده سهیلا صمیمی (مالک تایید شده) –
مالک تایید شده مهسا مقیمی (مالک تایید شده) –
بی بی مهناز شاهرخ ندیم (مالک تایید شده) –
مالک تایید شده سهیلا صمیمی (مالک تایید شده) –
صادق جادری نیا (مالک تایید شده) –
مالک تایید شده مهسا مقیمی (مالک تایید شده) –
مالک تایید شده مهسا مقیمی (مالک تایید شده) –
شیلا فرج نژاد (مالک تایید شده) –
مالک تایید شده سهیلا صمیمی (مالک تایید شده) –
سپیده جولایی (مالک تایید شده) –
آرامش بخش
مالک تایید شده سهیلا صمیمی (مالک تایید شده) –
شیرین اسدیان (مالک تایید شده) –