سیر سیاه
سیر سیاه زیمو، از تخمیر ۶ هفتهای سیرهای رسمی مرغوب و دستچین همدان در دستگاه انکوباکتور درست میشود.
خواص سیر سیاه
فرآیند تخمیر سیر باعث میشود خواص آنتی اکسیدان سیر افزایش پیدا کند. همینطور با کم شدن آلیسین در طی فرآیند تخمیر، در دهان و معده بوی ناخوش آیند ایجاد نمیکند. با افزایش مادهای به نام اس–آلیسیتئین طی تخمیر، افزایش جذب آلیسین در بدن اتفاق میافتد که باعث پیشگیری از سرماخوردگی و کرونا میشود. همچنین خود اس–آلیسیتئین، دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد سرطانی دارد. طعم اُمامیِ خاص و شیرین، بافت ژله و دلچسب آن، انتخاب خوبی برای طعم دادن به غذاها،سسها، پخت غذاها و …است. سیر سیاه با قدمت ۴۰۰۰ ساله در آشپزی روز دنیا و ساخت طعمهای خاص اهمیت بسیاری دارد. با مصرف سیر سیاه، هم خواص سیر را به مقدار بیشتر دریافت میکنید، و هم از بوی نامطبوع آن در امان خواهید بود.
موارد منع مصرف
در کسانی که بچه شیر میدهند، ممکن است طعم شیر را عوض کند البته منع خاصی در زمان شیردهی و بارداری ندارد. برای کسانی که اختلالات خونریزی دهنده دارند، منع مصرف جدی دارد. کسانی که داروی ضد انعقادی مثل وارفارین مصرف میکنند. با داروهای ضد ایدز، ایزونیازید، استامینوفن ممکن است تداخل ایجاد کند. کسانیکه دیابت دارند و داروی ضد دیابتی مصرف میکنند، باید مراقب افتادن قند خون خود باشند.
نحوه مصرف
دوز مصرف مشخصی برای سیر سیاه وجود ندارد ولی به طور معمول، سه تا پنج گرم در روز است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.