پروبیوتک چیست؟

پروبیوتیک‌ها باکتری‌های مفیدی هستند که درون بدن ما زندگی می‌کنند و وجود آن‌ها موجب هضم بهتر غذاها و کمک به سیستم ایمنی بدن می‌شود. اگر بدن شما دچار کمبود این باکتری مفید شود باید در رژیم غذایی خود از مواد غذایی حاوی پروبیوتیک یا مکمل‌های آن که در داورخانه‌ها موجود است استفاده کنید.

پروبیوتیک‌ها بر تعادل باکتری‌های مفید و مضر روده تأثیر می‌گذارد و این تعادل را به نفع افزایش جمعیت باکتری‌های مفید تغییر می‌دهند، در حقیقت پروبیوتیک‌ها از همین طریق اثرات سلامت بخش خود را در بدن انسان القا می‌کند.

پروبیوتیک مورد نیاز بدن را چگونه می‌توان تأمین کرد؟

درحال حاضر در کشور ما سه منبع برای تامین پروبیوتیک وجود دارد.پروبیوتیک‌های لبنی، قرص‌های پروبیوتیک و کامل‌تر از همه سبزیجات و نوشیدنی‌های حاوی پروبیوتیک.

برتری پروبیوتیک‌های زیموخانه نسبت به پروبیوتیک‌های لبنی و قرص‌های پروبیوتیک چیست؟

در فراورده‌های لبنی به علت پاستور کردن محصولات کلیه باکتری‌های مفید و غیر مفید از بین میروند، سپس سویه‌های پروبیوتیک به محصول تزریق می‌شوند، به همین دلیل تنوع پروبیوتیک‌ها بسیار کمتر از سبزیجات و نوشیدنی‌های پروبیوتیک می‌باشد، همین نقیصه درمورد قرص‌های پروبیوتیک نیز وجود دارد.در تولید  محصولات زیموخانه  از روش تخمیر وحشی استفاده می‌شود که باعث می‌گردد انواع بسیار زیادی از باکتری‌های پروبیوتیک موجود در آن‌ها حفظ و تکثیر شوند.

سبزیجات حاوی پروبیوتیک با چه فرایندی تولید می‌شوند؟

این محصولات در فرایندی نسبتا طولانی مدت و براساس روشی باستانی به نام تخمیر وحشی تولید می‌شوند. در تخمیر وحشی از هیچ نوع استارتری استفاده نمی‌شود،در این روش باکتری‌های  مفید موجود در سطح سبزیجات در یک بازه چند هفته‌ای پرورش داده شده و تکثیر می‌شوند، درواقع با مصرف این سبزیجات باکتری‌های مفید از قلب طبیعت مستقیما وارد بدن می‌شوند.

فرایند تاثیر باکتری‌های مفید در بدن را چگونه تعریف می‌کنید؟

در بدو امر سبزیجاتی انتخاب می‌شوند که در سطح خود لاکتو باسیلوس(باکتری‌های مفید) بیشتری داشته باشند.سپس فرایند تخمیر وحشی روی آن‌ها انجام می‌شود،در این مرحله نمک با نسبت علمی به سبزیجات اضافه می‌شود طوری که باعث شود فضا برای رشد لاکتوباسیلوس‌ها مناسب و برای پاتوژن‌ها(باکتری‌های غیر مفید) نامناسب گردد.در این زمان دو مکانیسم فعال می‌شود که باعث از بین رفتن پاتوژن‌ها می‌شود.در اثر تخمیر وحشی اسید لاکتیک تولید میشود وبا این کار اسیدیته به عدد چهارودودهم میرسد واین اسیدیته باعث کشته شدن پاتوژن‌ها می‌شود.مکانیسم دوم زمانی اتفاق می‌افتد که تعداد لاکتوباسیلوس‌ها بیشتر از پاتوژن‌ها می‌شود، در این حالت برنده این رقابت لاکتوباسیلوس‌ها هستند و باعث ازبین رفتن پاتوژن‌ها می‌شوند. زمانی که محصولات پروبیوتیک را استفاده می‌کنید همین اتفاق یعنی برتری باکتری‌های مفید نسبت به باکتری‌های مضر در دستگاه گوارش شما روی می‌دهد.

باکتری‌های مفید چگونه در دستگاه گوارش عمل می‌کنند؟

به طور میانگین در بدن انسان دو کیلوگرم باکتری وجود دارد، هم باکتری‌های مفید هم باکتری‌های مضر .در روده انسان لایه‌ای از باکتری‌ها وجود دارد که به آن پرز روده نیز گفته می‌شود.با خوردن محصولات پروبیوتیک باکتری‌های مفید در سطح روده انباشته می‌شوند و مکانیسم فعالیت روده را بهبود میبخشند.از بین رفتن پرز روده به معنی کم شدن باکتری‌های روده است که باعث ایجاد بیماری‌های مختلف از جمله تضعیف سیستم ایمنی بدن و ایجاد سرطان می‌شود.

مصرف پروبیوتیک‌ها چگونه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود؟

باکتری‌های مفید موجود در روده علاوه بر اینکه باکتری‌های مضر را از بین می‌برند با تولید igg که جذب خون می‌شود باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌گردند.همچنین، پروبیوتیک‌ها با افزایش تولید مواد ضدالتهابی در بدن نیز می‌توانند به بهبود سیستم ایمنی کمک کنند. به طور کلی، مصرف پروبیوتیک‌ها به عنوان یکی از مهم‌ترین راهکارهایی که می‌توان در بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن استفاده کرد، مطرح می‌باشد.

پروبیوتیک‌ها چه تاثیری روی قند خون و کم شدن اشتها دارند؟

زمانی که غذا میخورید قند وارد خون شما میشود و بدن برای جذب آن اقدام به ترشح انسولین میکند.اما هرچه ترشح انسولین بیشتر باشد شما زودتر گرسنه خواهید شد.پروبیوتیک ها موادی تولید میکنند که قند خون و ترشح انسولین را تنظیم میکنند و اجازه نمیدهند نمودار قند خون به سرعت بالا برود و انسولین زیادی ترشح شود،درست مانند عملی که سرکه سیب در بدن ما انجام میدهد.هرچه سطح انسولین کمتر باشد شخص مدت زمان بیشتری احساس سیری میکند.

زیموخانه چه محصولاتی تولید می‌کند؟

زیموخانه تولید کننده محصولات پروبیوتیک دست‌ساز بدون هیچ نوع مواد نگهدارنده یا شیمیایی و حتی سرکه است.این محصولات شامل کیمچی‌ها، سبزیجات پروبیوتیک، کامبوجا، کفیر آب، پنیرهای غیر لبنی و شات‌های تقویت سیستم ایمنی بدن می‌باشد.

فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من