در بدو امر سبزیجاتی انتخاب میشوند که در سطح خود لاکتو باسیلوس(باکتریهای مفید) بیشتری داشته باشند.سپس فرایند تخمیر وحشی روی آنها انجام میشود،در این مرحله نمک با نسبت علمی به سبزیجات اضافه میشود طوری که باعث شود فضا برای رشد لاکتوباسیلوسها مناسب و برای پاتوژنها(باکتریهای غیر مفید) نامناسب گردد.در این زمان دو مکانیسم فعال میشود که باعث از بین رفتن پاتوژنها میشود.در اثر تخمیر وحشی اسید لاکتیک تولید میشود وبا این کار اسیدیته به عدد چهارودودهم میرسد واین اسیدیته باعث کشته شدن پاتوژنها میشود.مکانیسم دوم زمانی اتفاق میافتد که تعداد لاکتوباسیلوسها بیشتر از پاتوژنها میشود، در این حالت برنده این رقابت لاکتوباسیلوسها هستند و باعث ازبین رفتن پاتوژنها میشوند. زمانی که محصولات پروبیوتیک را استفاده میکنید همین اتفاق یعنی برتری باکتریهای مفید نسبت به باکتریهای مضر در دستگاه گوارش شما روی میدهد.